Cautare

10484 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea galati educatie fizica si sport" (4.08 secunde)
Social-democratii cer Guvernului sa negocieze cu partidele un pact politic pe tema educatiei, care sa cuprinda mai multe legi in domeniu, adoptate prin consens, a anuntat ieri seful Departamentului Educatie al PSD, Ana Birchall.
Presedintele Basescu a precizat, miercuri, la inceputul intalnirii cu partidele, ca in invitatia trimisa acestora i-a rugat sa faca observatii asupra pactului pentru educatie, mentionand ca lasa documentul deschis pentru semnare de catre partide, sindicate si asociatii ale elevilor si profesorilor.
Traian Basescu roaga fortele politice sa încheie un pact pentru educatie, în care sa stabileasca directiile acestui domeniu.Schimbarile structurale în educatie ar trebui sa aiba loc pâna în 2013, a mai mentionat presedintele, aratând ca anul 2014, cel al unui nou buget UE, ar trebui sa gaseasca România cu un sistem de educatie „reconfigurat“.Seful statului a sustinut, la un simpozion organizat ieri de parlament, ca bugetul anual al educatiei ar trebui sa fie, în perioada 2008 - 2013, de cel putin 6% din PIB, iar cel al cercetarii ar trebui separat de acesta si ar trebui sa primeasca minimum 1% din PIB.Acestea reprezinta însa doar „alocari minimale, daca vrem o Românie competitiva“.
Acasa si la scoala, educatie cu bataie. 63% dintre copii marturisesc ca parintii ii altoiesc cu batul, cureau sau lingura de lemn A da bataia jos din pod si a o folosi ca pe o pastila pentru a-l cuminti pe copil este un obicei periculos si frecvent.
Accesul la educatie si cultura al copiilor din mediul rural.
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
Sanatos de mic vine ca o nevoie accentuata de educatie nutritionala in randul romanilor, de orice varsta. ... De la parinti, de la educatori, de la sistemul de educatie. Aici intervine SAMAS care transforma asistentii medicali si educatorii din gradinite in specialisti - educatori nutritionisti.
Toposurvey a castigat un proiect european pentru achizitionarea de echipamente si aparatura geodezica. Aflati din GdS cum a reusit compania sa acceseze bani europeni si cum au contribuit acestia la dezvoltarea afacerii. ... prin facultati si cu afacerile.
Este declaratia lui Gheorghe Falca, primarul Aradului si totodata membru al unui grup de organizare a alegerilor parlamentare al PD-L, care a readus in discutie decizia partidului de la nivel central.
Mittal Steel a fost sanctionat cu 225 milioane de lei vechi de catre comisarii Garzii de Mediu Galati pentru neregulile constatate de acestia in urma controlului efectuat la inceputul lunii decembrie pe platforma siderurgica.
Seful statului le-a vorbit studentilor Universitatii Bogdan Petriceicu-Hasdeu din Cahul despre necesitatea ca Republica Moldova sa se apropie de UE, despre reforma in Educatie si despre proiectele comune pe care cele doua tari in care pot colabora. Nu a evitat sa le ofere si cateva lectii pentru reusita.
Laurentiu Mircea Popescu Laurentiu Mircea Popescu, nascut la 15 aprilie 1944, Campulung Muscel, judetul Arges, este medic, profesor universitar, academician si om politic. ... Dupa ce a devenit doctor in medicina (1972), a urmat o serie de studii post-universitare la Universitatea Leiden din Olanda.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Dovezi si scepticism OZN (Autor: ... El a estimat ca in galaxie exista aproximativ 300 de miliarde de stele, multe dintre ele cu miliarde de ani mai batrane decat Soarele si gazduind planete locuibile.
Peter Sturrock si dovezile radar (Autor : ... FARCAS) Scepticii care comenteaza fenomenul OZN sustin ca o problema majora in acest domeniu este lipsa dovezilor fizice si ca singurele argumente prezentate ar fi observatiile unor martori, care nu sunt de incredere.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
In 50% dintre locurile de joaca pentru care OPJC Galati a solicitat reabilitarea nu s-a miscat nimic in ultimul an. Locurile de joaca din Galati si Tecuci prezinta inca destule pericole pentru copiii care le frecventeaza, in ciuda sanctiunilor repetate aplicate de organele de control.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A. Galati, liberalul Victor Paul Dobre.
Dupa “moda” initiata de Partidul Conservator, si filiala galateana a Partidului Social Democrat a deschis o actiune in instanta prin care cere constatarea incetarii de drept a mandatelor de consilier din Consiliul Local Tecuci a trei fosti membri ai formatiunii.
google-analytics.com